Tieners 2017 09Tieners 2017 06

Zit je op het Voortgezet Onderwijs? Welkom bij de tieners! We komen 2x in de maand (1e en 3e zondag) onder de preek op zondag samen. We hebben dan fun maar ook serieuze gesprekken om ons geloofsleven te verdiepen. Allerlei onderwerpen komen aanbod waarbij je je mening mag geven. (Denk aan vriendschap, bidden, groeien in geloof, wie ben je etc.)

Baan7 Ook buiten de zondagmorgen zijn we aktief. Zo gaan we altijd een paar keer per jaar naar Baan7.SirkelslagOk doen we dagen zoals Like Jesus van David de Vos, of de EO jongerendag. Als tienerleiders hebben we goed contact met de andere tienerleiders in Leidsche Rijn, en enkele keren per jaar doen we ook samen activiteiten, zoals bv Sirkelslag Young.

 

Een keer per jaar gaan we op kamp. We hebben altijd een thema maar vooral veel (nacht) spelen. In het tienerkampleidingsgebeuren zit vele jaren kampervaring, en dat zal je weten ook!

Dit jaar gaan we 6 tot 8 april op kamp.

Wil je meer weten, neem dan contact op met de tienerleiding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's (klik voor grotere foto's)

find us on facebook

Wat is er te doen?

zo 26 januari 10:00
Samenkomst
zo 26 januari 20:00
Praise & Prayer
zo 2 februari 10:00
Samenkomst
zo 9 februari 10:00
Samenkomst

Om deze site te gebruiken moet u onze Privacyverklaring en Cookiebeleid accepteren Lees Privacyverklaring en Cookiebeleid