Lichtjesroute 2022

Wandel mee en beleef het kerstverhaal

Dit bericht is geplaatst op 15-11-2022

Kom in de kerstsfeer door op zaterdag 17 december 2022 de Lichtjesroute te wandelen. De Lichtjesroute is een wandeling georganiseerd door de Samenwerkende kerken Leidsche Rijn. De route start bij Castellum Hoge Woerd en is ongeveer 1,7 km lang. Vanaf de startlocatie word je in groepjes mee op reis genomen door middel van een levend kerstverhaal. Meer dan 1700 lichtjes zullen je de weg wijzen langs verschillende locaties in de nabije omgeving. Hier zal je verrast worden door zang, theater en humor. De verlichte wandeltocht zal eindigen bij Kerk aan het Lint, waar je onder het genot van wat lekkers, het pasgeboren kindje Jezus kunt bewonderen. 
Deze kerstwandeling is bedoeld voor alle leeftijden. Voor de kinderen zijn er speciale extra opdrachten te doen tijdens en na de wandeling. Dit evenement is gratis toegankelijk en je hoeft je niet aan te melden vooraf. Het eerste wandgroepje start om 17:30 en de laatste wandelronde zal rond 19:30 vertrekken vanaf Castellum Hoge Woerd. Kijk voor meer informatie ook op www.lichtjesrouteleidscherijn.nl en volg Samenwerkende kerken Leidsche Rijn op facebook.

Meld je aan als vrijwilliger voor Lichtjesroute Leidsche Rijn 2022
Voor de organisatie van Lichtjesroute Leidsche Rijn 2022 zijn we op zoek naar vrijwilligers. Vind jij het leuk om dienstverlenend bezig te zijn en mensen een hele mooie tijd te bezorgen? Er zijn allerlei taken, zoals toneelspeler, verkeersregelaar, gastheer/vrouw of aansteker van 100 meter aan lichtjes, die ingevuld dienen te worden. 
Vrijwilligers zijn op 17-12-2022 nodig tussen 15u en 23u, maar als je een deel van deze tijd kunt helpen zijn wij daar ook heel blij mee. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via de bovengenoemde website. Wij zijn dankbaar voor alle hulp!

Help mee glazen potten verzamelen voor Lichtjesroute Leidsche Rijn 2022
Om de Lichtjesroute op 17 december 2022 mogelijk te maken zijn wij nog op zoek naar (veel) glazen potten. We willen ongeveer 1700 waxinelichtjes langs de route plaatsen. Grote potten, bijvoorbeeld die van Hak werken, het beste. Heeft u/heb je nog potten over dan nemen wij die graag in ontvangst.
Inleveren kan bij het Vereenigingsgebouw De Zandweg in De Meern.