Een auto voor de ministry

Zoals velen van jullie weten, zijn wij als gezin afgelopen zomer naar Albanië geweest. We hebben daar een onvergetelijke tijd gehad. Eerst hebben we in Erseke (zuidoosten van het land) mee geholpen met een voetbalkamp dat werd georganiseerd door Iron Sharp. Iron Sharp is een voetbalproject dat onderdeel is van Crossroads - Torchbearers International. Een goede vriend van ons, Klodi Pepa (wij kennen hem van de Logos Hope), werkt als voetbalcoach en -trainer voor deze organisatie en zet zich in voor de arme community in Erseke. Door middel van voetbal proberen Klodi en zijn collega’s kinderen en jongeren te bereiken met het Evangelie en hen de liefde van God te laten zien. Tijdens het voetbalkamp konden zo’n 80 kinderen uit heel Albanië genieten van allerlei leuke activiteiten, voetbaltrainingen, wedstrijden en kregen ze veel geestelijke input. En onze 3 zoons (Levi, Rafael en Manoah) konden lekker meedoen. Die hebben ook een geweldige tijd gehad! 

Nadat het kamp was afgelopen hebben wij als gezin rondgereisd door Albanië. Het is een mooi en bergachtig land. Klodi bood ons zijn auto (7-zitter / Toyota Verso) aan om te gebruiken tijdens onze vakantie. Daar waren we heel blij mee. Helaas crashte iemand tegen de geparkeerde auto van Klodi aan bij ons hotel in de kustplaats Vlore. De auto was total loss. Enorm balen. In Nederland ben je dan verzekerd en weet je vrijwel zeker dat je wordt vergoed door de verzekering van de tegenpartij. In Albanië is dat niet het geval. Hoewel Klodi zijn auto verzekerd had, is de kans dat hij de dagwaarde van zijn auto krijgt erg klein. Er is veel corruptie, het politierapport is nog steeds niet compleet en het proces duurt doorgaans erg lang. En dan nog de vraag of hij zijn geld krijgt uitgekeerd.  

Daarom hebben wij deze crowdfunding actie (collecte) opgezet voor Klodi. Klodi gebruikt deze auto privé, maar ook vaak voor de ministry. Vandaar dat hij graag een 7-zitter rijdt. Aan jullie de vraag om bij te dragen aan een goede auto voor Klodi.

[ Toon alle projecten ]