Onze zendingsprojecten

2 Corinthe 9:9-15

Zo staat er geschreven: ‘Gul deelt hij uit aan de armen, zijn rechtvaardigheid houdt stand, voor altijd.’ 10 God, die zaad geeft om te zaaien en brood om te eten, zal ook u zaad geven en het laten ontkiemen, zodat uw vrijgevigheid een rijke oogst opbrengt. 11 U bent in ieder opzicht rijk geworden om in alles vrijgevig te kunnen zijn, en uw vrijgevigheid leidt door onze bemiddeling tot dankzegging aan God. 12 Uw bijdrage aan de collecte heeft immers niet alleen het gebrek van de heiligen in Jeruzalem op, maar leidt er bovendien toe dat ze God uitbundig danken. 13 Ze prijzen God omdat u er blijk van geeft gehoorzaam te zijn aan het evangelie van Christus, wat u bewijst door de ruimhartigheid waarmee u met hen en alle anderen wilt delen. 14 In hun gebed voor u spreken ze hun verlangen naar u uit, omdat ze zien hoe overvloedig de genade is die God u heeft bewezen. 15 Laten we God danken voor zijn onbeschrijfelijk geschenk."

Kenia

Pastor James kennen we uit de tijd dat Sacha en Miriam Hogerhorst met hun gezin in Kenia werkten. Er is nog altijd nauw contact. We zegenen James en zijn gemeente met een deel van de inkomsten. Benieuwd naar James' netwerk van Pastors in Afrika? Kijk hier voor een overzicht. 

Nogmaals dank!
Tijdens ons bezoek van 28 april - 5 mei jl. sprak Pastor James nog een keer zijn dank uit voor onze bijdrage tijdens de eerste COVID lockdown in Kenia. Ook Kenia is flink geraakt door de pandemie, vooral ook economisch. James heeft iedereen in zijn kerk kunnen aanvullen in de basisbehoeften voor maanden en daarbij ook nog kunnen uitdelen aan buren en bevriende kerken. Ze zijn dit niet vergeten en zijn God enorm dankbaar dat wij gehoor hebben gegeven om vrijgevig te zijn. 

Albanië

Sinds 2013 werken Johan en Zwanie Duizendstra in Zuid-Oost Albanië. Zij noemen zichzelf zendings-ontwikkelingswerkers, omdat zij geloven dat bidden en werken samen behoren te gaan. Op hun website kun je lezen waaruit de hulp zoal bestaat. 

Peru

Via de familie Scholten hebben we kennis mogen maken met Jordi en Ria Bosch. Zij zijn in 2011 gestart met Brazos Abiertos in Peru; een project voor kinderen in nood en hun families, die leven in de sloppenwijken net buiten Lima. "Wij leren de kinderen weer te gaan dromen en zich te richten op de mogelijkheden in het leven." 

Geef gemakkelijk via iDeal
Vul hier het bedrag van je gift in
* verplicht veld
Evt. kun je hieronder je gegevens invullen.
Vergeet niet op 'Versturen' te klikken.

Deze transactie kost de kerk een kleine bijdrage. Je kunt je gift ook overmaken op rekeningnummer NL82INGB0002203548. Dat is voor alle partijen kosteloos.