Onze zendelingen

Wij ondersteunen de volgende zendelingen / projecten

 

Pastor James kennen we uit de tijd dat Sacha en Miriam Hogerhorst met hun gezin in Kenia werkten. Er is nog altijd nauw contact. We zegenen James en zijn gemeente met een deel van de inkomsten. Indien nodig halen we een specifieke collecte op, bijvoorbeeld voor voedselpakketten in Coronatijd. 

 

 

 

 

Sinds 2013 werken Johan en Zwanie Duizendstra in Zuid-Oost Albanië. Zij noemen zichzelf zendings-ontwikkelingswerkers, omdat zij geloven dat bidden en werken samen behoren te gaan. Op hun website kun je lezen waaruit de hulp zoal bestaat. 

 

 

 

 

 

Via de familie Scholten hebben we kennis mogen maken met Jordi en Ria Bosch. Zij zijn in 2011 gestart met Brazos Abiertos in Peru; een project voor kinderen in nood en hun families, die leven in de sloppenwijken net buiten Lima. "Wij leren de kinderen weer te gaan dromen en zich te richten op de mogelijkheden in het leven." 

 

Geef gemakkelijk via iDeal
Vul hier het bedrag van je gift in
* verplicht veld
Evt. kun je hieronder je gegevens invullen.
Vergeet niet op 'Versturen' te klikken.

Deze transactie kost de kerk een kleine bijdrage. Je kunt je gift ook overmaken op rekeningnummer NL82INGB0002203548. Dat is voor alle partijen kosteloos.