Fakkelkids

Kinderen zijn belangrijk bij de Fakkel. Elke zondag maken we er een feestje van met de kids!

We delen op hun eigen niveau Gods liefde, de kracht van Zijn woord, bidden met elkaar en delen ervaringen van ons leven. Met Jezus leven is een avontuur! We bieden een veilige plek waar kids plezier maken en waar ze hun talenten in kunnen zetten. 


De zondagochtend
Elke zondag is er een speciaal kidsmoment in de dienst met een ‘praatje’ en een kinderlied. Aansluitend gaan de kinderen naar hun eigen groep. 


Groepen: 

  • Crèche en peuters (leeftijd 0 t/m 3 jaar)
  • Groep 1 t/m 4 (leeftijd 4 t/m 7 jaar)
  • Groep 5 t/m 8 (leeftijd 8 t/m 12 jaar + Voortgezet onderwijs klas 1 en 2. Deze laatste groep heeft één keer per maand ook een eigen groep)


Kinderwerkers maken gebruik van de methode van Stichting Doe Maar. Een praktische methode die ons helpt de boodschap dichtbij de kids te brengen op een creatieve manier. 


Overige activiteiten
Een aantal keren per jaar organiseren we speciale kidsworkshops op de zondag bijvoorbeeld cartoontekenen, toneel spelen, cupcakes versieren, sport & spel en muziek en een keer per jaar een kidsuitje!


Geloofsopvoeding
Af en toe organiseren we een Hart4kids avond. Een avond over geloofsopvoeding voor ouders, kinderwerkers en andere geïnteresseerden! We bespreken dan relevante thema’s zoals communicatie met kinderen, muziek, geloofsopvoeding etc.
Heb je vragen over het kinderwerk van de Fakkel of wil je ook graag bij het kinderwerkteam, laat het weten aan teamleider Sandra IJpma.