Tieners

Jaaaa...... we zij op zoek naar jou!!

Welkom bij TIENERS in de Fakkel!!
12 t/m 16 jaar

Zit je op het voortgezet onderwijs en vind je het leuk om met anderen van jouw leeftijd op te trekken dan ben je meer dan welkom bij de tieners!
We komen in de even weekenden bij elkaar op zaterdagavond en zondagochtend. We hebben fun, maar ook serieuze gesprekken. We lachen, kletsen, luisteren en denken na. Met elkaar zijn we eigenlijk op een ontdekkingstocht. En we zijn benieuwd naar wie jij bent. Bij ons mag iedereen zijn zoals hij/zij is en luisteren we graag naar jouw mening en kijk op het leven. Een paar voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn: vriendschap, groeien in geloof, seksualiteit, bidden. 
Buiten deze avonden en ochtenden om gaan we met elkaar naar de EO-Jongerendag, naar Like Jesus van David de Vos en doen we soms mee aan activiteiten van de andere tienerwerken in Leidsche Rijn.
En ja, natuurlijk hoort er ook een keer een lekker lang weekend weg bij!! Eén keer per jaar laten we Leidsche Rijn achter ons en gaan we ergens anders de omgeving onveilig maken..... Want tja, onder de tienerleiders zijn er genoeg met jaren kampervaring! Maak je borst maar nat!
Dus, durf je nog? Ga je de uitdaging aan om ons te leren kennen en met ons op te trekken? Super gaaf! We hopen je snel te zien!

Citaten van tieners:
-    Ik vind de avonden heel gezellig
-    Het is altijd erg ontspannen en leerzaam
-    De avonden zijn gezellig en het is erg leuk dat we van elkaar kunnen leren
-    De gesprekken en verhalen die gedeeld worden zijn mooi en leerzaam