Wat is een kerk zonder zendingswerk?

Via het zendingswerk wil de gemeente een bijdrage leveren aan de grote opdracht, namelijk dat het Evangelie verkondigd wordt aan alle volken (Mattheus 24:14). Hierbij is het belangrijk dat het zendingswerk aansluit bij lokale noden. Dit doen wij in Kenia en uiteraard ook hier in Leidsche Rijn en omstreken, middels

Kenia

Vanaf augustus 2015 zijn Sacha&Miriam Hogerhorst, met het gehele gezin, op uitzending in Kenia.

Missie: De lokale mensen helpen hun bestemming te vinden in het leven. Opdat zij een hoopvolle, succesvolle toekomst zullen hebben.

Visie: Verschil maken in het leven van 1 mens en vervolgens het bereiken van een hele natie. Mensen die vanuit hun gezonde identiteit kunnen bouwen aan andere mensenlevens.

Wij geloven dat met God alles mogelijk is. Dat we vanuit Zijn wijsheid en inspiratie, kinderen en volwassenen mogen inspireren en bemoedigen. Zodat zij mogen ontdekken hoe waardevol zij zijn, hoe mooi God hen heeft gemaakt en dat zij hun gaven en talenten mogen ontdekken en deze gebruiken voor zichzelf, maar ook dat zij hier vanuit mogen uitdelen aan anderen.

Strategie: Wij gaan onze gaven en talenten die wij ontvangen hebben, meenemen naar Kenia, die zetten we in op de plekken waar de projectleiders ons nodig hebben.

Over de actuele ontwikkelingen staan regelmatig update's op de facebookpagina. Dit zijn berichten van Sacha en Miriam zelf, of vanuit de TFC (thuisfrontcommissie). Daarnaast houden Sacha en Miriam een blog bij. Financiële steun is uiteraard zeer welkom. Belangrijker echter is de gebedsondersteuning.

Foto's Kenia

 

find us on facebook

Wat is er te doen?

zo 28 jan 10:00
Samenkomst
zo 28 jan 20:00
Praise & Prayer
zo 4 feb 10:00
Samenkomst
zo 11 feb 10:00
Samenkomst

Leden

Deze site gebruikt cookies om goed te functioneren. Zonder cookies kunt u deze site niet gebruiken. Meer informatie