Wat is een kerk zonder zendingswerk?

Via het zendingswerk wil de gemeente een bijdrage leveren aan de grote opdracht, namelijk dat het Evangelie verkondigd wordt aan alle volken (Mattheus 24:14). Hierbij is het belangrijk dat het zendingswerk aansluit bij lokale noden. Dit doen wij in Kenia en uiteraard ook hier in Leidsche Rijn en omstreken.

Kenia

Vanaf augustus 2015 zijn Sacha&Miriam Hogerhorst, met het gehele gezin, op uitzending in Kenia.

Missie: De lokale mensen helpen hun bestemming te vinden in het leven. Opdat zij een hoopvolle, succesvolle toekomst zullen hebben.

Visie: Verschil maken in het leven van 1 mens en vervolgens het bereiken van een hele natie. Mensen die vanuit hun gezonde identiteit kunnen bouwen aan andere mensenlevens.

Wij geloven dat met God alles mogelijk is. Dat we vanuit Zijn wijsheid en inspiratie, kinderen en volwassenen mogen inspireren en bemoedigen. Zodat zij mogen ontdekken hoe waardevol zij zijn, hoe mooi God hen heeft gemaakt en dat zij hun gaven en talenten mogen ontdekken en deze gebruiken voor zichzelf, maar ook dat zij hier vanuit mogen uitdelen aan anderen.

Strategie: Wij gaan onze gaven en talenten die wij ontvangen hebben, meenemen naar Kenia, die zetten we in op de plekken waar de projectleiders ons nodig hebben.

Over de actuele ontwikkelingen staan regelmatig update's op de facebookpagina. Dit zijn berichten van Sacha en Miriam zelf, of vanuit de TFC (thuisfrontcommissie). Daarnaast houden Sacha en Miriam een blog bij. Financiƫle steun is uiteraard zeer welkom. Belangrijker echter is de gebedsondersteuning.

Als u een gift wilt overmaken voor dit zendingsproject, dan kan dit via rekening nummer NL82INGB0002203548
T.a.v. Familiekerk De Fakkel.

Geef dan bij de omschrijving op Project 1501 Likoni Kenia

Foto's Kenia

 

find us on facebook

Wat is er te doen?

zo 19 aug 10:30
Open huis
zo 26 aug 10:00
Samenkomst
zo 26 aug 20:00
Gebed
zo 2 sept 10:00
Samenkomst

Om deze site te gebruiken moet u onze Privacyverklaring en Cookiebeleid accepteren Lees Privacyverklaring en Cookiebeleid